Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Всесвітній день дитини – в бібліотеці

20 листопада – Всесвітній день дитини. У 1954 році Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам ввести в практику святкування Всесвітнього дня дитини як дня світового братерства і взаєморозуміння. Ось і в Бібліотечно – інформаційному Центрі для дітей та юнацтва цього дня було весело

 

20 листопада – Всесвітній день дитини. У 1954 році Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам ввести в практику святкування Всесвітнього дня дитини як дня світового братерства і взаєморозуміння.

Ось і в Бібліотечно – інформаційному Центрі для дітей та юнацтва цього дня було весело і радісно. Чому? Тому що саме 20 листопада – клубний день в бібліотеці! І на «Ярмарок дружніх привітань» запросили талановитих і творчих дітей художньої майстерні «АКВА - АРТ», гуртка ПДМ «Мальви», дитячого бібліотечного од єднання «Чомучки» та інших.

Цікаву театралізовану повчальну історію для гостей показали учасники театрального гуртка «Веселочка». Всі бажаючі приймали участь в ігрових змаганнях, які показали, що друзів пов’язує велика повага, принциповість у взаєминах, симпатія і взаємодопомога. Без сумнію, для кожної дитини є вірним другом Книга. Є читачі, які не тільки мають книгу як вірного товариша, а й самі є друзями бібліотеки.

У Всесвітній день дитини колектив бібліотеки вітає всіх дітей Славутича! Вітаємо також і всіх, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в цьому юному середовищі!

Наталія Козленко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: