Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перемога Славутицького ліцею

17 листопада 2017 року запам’ятається усім, хто зібрався у гостинній залі Вишгородського районного центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді “Дивосвіт” завзяттям та волею до перемоги десяти команд-учасниць півфіналу обласного профорієнтаційного змагально-мотиваційного...

 

17 листопада 2017 року запам’ятається усім, хто зібрався у гостинній залі Вишгородського районного центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді “Дивосвіт” завзяттям та волею до перемоги десяти команд-учасниць півфіналу обласного профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу “Обери майбутнє”.

Переможці регіональних запеклих змагань веселих, розумних, кмітливих знавців актуальних професій з Броварського, Іванківського, Макарівського, Бородянського, Вишгородського, Києво - Святошинського районів, міста Славутич та Калитянської об’єднаної територіальної громади відкрили низку півфіналів цьогорічного профорієнтаційного марафону.

Всі команди творчо підійшли до підготовки, продемонстрували винахідливість і кмітливість, музичні здібності, артистизм та оригінальність виконання у всіх трьох конкурсах: «Візитівка», музичний конкурс «Реклама професії» та «Конкурс капітанів». Боротися за перемогу командам допомагали активні та гучні вболівальники.
Наше місто представила команда Славутицького ліцею «ЗбірНаРоЗбірНа» під керівництвом заступника директора з виховної роботи Гніденко О.О., надихала команду група підтримки.

Команда зайняла призове місце у номінації "За оптимізм та завзятість", здобула перемогу у номінації "Калейдоскоп найактуальніших професій". Учасники команди були відзначені грошовою премією від спонсора гри «Обери майбутнє» - приватного підприємця Миронова Сергія Геннадійовича.

Пишаємося! Молодці! Так тримати!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: