Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Добро зігріває серця

З нагоди Всесвітнього дня добра у виставковій залі Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру 13 листопада відбулась благодійна ярмарка «Будинок, в якому живе добро». Із самого ранку гостей зустрічали в українському вбранні працівники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді...

 
З нагоди Всесвітнього ня добра у виставковій залі Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру 13 листопада відбулась благодійна ярмарка «Будинок, в якому живе добро».

Із самого ранку гостей зустрічали в українському вбранні працівники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, вітали теплими словами та частували смачними стравами. Багато охочих людей долучилися до акції: приносили одяг, взуття, іграшки та багато інших цікавих та корисних речей.

Усі бажаючі мали змогу відвідати ярмарку та обрати для себе необхідні речі. Ніхто не залишився поза увагою, всі отримати гарний настрій та обмінялися частинкою своєї доброти. Організаторами ярмарки виступив Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із Загальноміським бібліотечно-інформаційним центром. Висловлюємо щиру подяку небайдужим славутичанам, які долучилися до благодійної ярмарки!

Речі, які залишилися, передані до міського «Банку одягу» за адресою: Невський кв-л, 4 (бувше підвальне приміщення організації «Червоний Хрест»). Хто не зміг побувати на нашому ярмарку, у вас є нагода відвідати щосереди та щоп’ятниці з 18.00 до 19.00 міський «Банк одягу» і вибрати собі потрібні речі безкоштовно.

Робімо добрі справи! І хоча б одна добра справа щодня хай стане нашою доброю звичкою!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: