Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Конкурс малюнків «Твоє майбутнє − в твоїх руках»

Вибір професії є одним із найвідповідальніших моментів у житті кожної людини. Цей вибір починається ще змалку. Найкраще розкрити свою майбутню професію і творчо відобразити її можна лише в малюнку. Тому цілком доречним стала організація та проведення щорічного обласного конкурсу...

 

Вибір професії є одним із найвідповідальніших моментів у житті кожної людини. Цей вибір починається ще змалку. Найкраще розкрити свою майбутню професію і творчо відобразити її можна лише в малюнку. Тому цілком доречним стала організація та проведення щорічного обласного конкурсу малюнків для учнівської молоді міста.

Так, за результатом проведеного конкурсу, 13 листопада в Славутицькому міському центрі зайнятості відбулося нагородження переможців І туру конкурсу дитячих малюнків «Твоє майбутнє − в твоїх руках». Журі конкурсу визначило переможців у трьох вікових категоріях та призерів у номінаціях: «Кращий творчий підхід», «Художня майстерність», «Художній реалізм», «Креативність та популяризація професії».

Представлені на конкурс 120 дитячих малюнків різні за композицією, сюжетом та технікою виконання. І хоча мрії з роками можуть змінитися, проте учасники конкурсу вже зараз замислюються над тим, який фах обиратимуть в майбутньому.

За допомогою олівців, фломастерів і фарб, використовуючи фантазію і творчі здібності, діти розповідали про свої майбутні професії. Переможці та призери конкурсу всіх вікових категорій нагороджені грамотами та подарунками.

Найкращі роботи передані до Київського обласного центру зайнятості для участі в ІІ етапі конкурсу. У молодшій віковій категорії це Данило Теремецький, у середній віковій категорії – Анелія Коткова, у старшій віковій категорії – Христина Ляшкова.

Активна участь у даному заході такої кількості дітей стала підтвердженням небайдужості молодого покоління до власної долі, до вибору професії, яка в подальшому стане запорукою успішної трудової діяльності.

Ю. ЮХНОВЕЦЬ,
заступник начальника відділу
надання соціальних послуг Славутицького МЦЗ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: