Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На фінішній прямій

У місті Славутич Київської області в рамках грантового проекту Європейської Комісії завершуються роботи з термомодернізації школи №2. Будівельники вже повністю здійснили повну заміну існуючих застарілих вікон та дверей на енергозберігаючі, утеплили фасади будівлі мінеральною ватою та...

 

Славутич закінчує термомодернізацію школи у рамках проекту Європейськї Комісії

У місті Славутич Київської області в рамках грантового проекту Європейської Комісії завершуються роботи з термомодернізації школи №2.

Будівельники вже повністю здійснили повну заміну існуючих застарілих вікон та дверей на енергозберігаючі, утеплили фасади будівлі мінеральною ватою та провели їх фарбування, утеплили надземну й підземну частини цоколю будівлі, улаштували деформаційні шви, встановили нову припливно-витяжну вентиляційну систему та індивідуальний тепловий пункт.

Протягом листопада будуть завершені роботи щодо улаштування відкосів всередині будівлі, ґанків, сходів, відмостки та парапетів покрівлі.

Роботи з термомодернізації проводяться під ретельним контролем фахівців з технічного та авторського наглядів, представників міської Робочої групи з організаційно-технічного моніторингу, фахівців від Європейської Комісії, а також фахівців компаній REHAU та CERESIT.

Після завершення термомодернізації школи №2 матиме новий сучасний вигляд та забезпечуватиме економію енергетичних та фінансових ресурсів.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: