Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

СПЦ шукає спонсорів

«Шановні славутичани, шукаємо фінансову підтримку. Не впевнені, що знайдемо, але вирішили спробувати» - написав на своїй сторінці у Фейсбук директор соціально-психологічного центру Славутича Віктор Одиниця. 10 грудня – Всесвітній день футболу. З цього приводу співробітники СПЦ...

 

«Шановні славутичани, шукаємо фінансову підтримку. Не впевнені, що знайдемо, але вирішили спробувати» - написав на своїй сторінці у Фейсбук директор соціально-психологічного центру Славутича Віктор Одиниця.

10 грудня – Всесвітній день футболу. З цього приводу співробітники СПЦ вирішили організувати велике футбольне свято для учасників АТО. Участь підтвердили 5 команд – з Мени, Ріпок, Борзни та Славутича (2 команди). Всього буде 40 бійців – по 8 чоловік у команді. Змагання відбудуться 9 грудня в Олімпійці.

Для цього потрібно 536 гривень для придбання кубків (3 кубки по 135 грн., 1 кубок – 96 грн., пересилка поштою – 35 грн.). Бажано ще купити медалі для першого місця, але це додатково 25 грн. за кожну медаль.

«Для одного це велика сума, тому можна прийняти часткову фінансову участь, наприклад придбати кубок чи комплект медалей. На самих змаганнях ви будете мати право привітати переможців та особисто вручити їм нагороди. Ну і було б бажано якось погодувати гостей – чай, кава, бутерброди, піца. У жовтні такий турнір проходив у Ріпках, то всіх учасників безкоштовно погодували комплексним обідом» - додає Віктор Одиниця.

На самому заході організатори обов`язково вкажуть всіх, хто взяв фінансову участь у святі.

Приходьте вболівати за наших хлопців!!!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: