Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ветерани-самбісти підкорили Грецію

У грецькому місті Салоніки з 20 по 23 жовтня в спортивному комплексі Dark Praia’s проходив чемпіонат світу з боротьби самбо серед ветеранів-майстрів. Змагання велись у семи вікових групах та у семи вагових категоріях. Учасниками збірної команди України були й славутицькі вихованці...

 

У грецькому місті Салоніки з 20 по 23 жовтня в спортивному комплексі Dark Praia’s проходив чемпіонат світу з боротьби самбо серед ветеранів-майстрів. Змагання велись у семи вікових групах та у семи вагових категоріях.

Учасниками збірної команди України були й славутицькі вихованці спортивного клубу «Атом» (тренер – В. О. Копилов), майстри спорту України Микола Скрипов (62 кг), Камо Гзирян (68 кг), Михайло Ковальов (74 кг) та Іван Сеньков (100 кг). У віковій категорії 45–49 років славутичанин Камо Гзирян (ваг. кат. 68 кг) у фінальній частині чемпіонату з мінімальним рахунком поступився росіянину й виборов срібну нагороду.

За бронзові медалі боролися Микола Скрипов, Михайло Ковальов та Іван Сеньков, але старі борцівські травми у наших ветеранів дали про себе знати – й хлопці поступилися своїм суперникам з Болгарії та Росії і посіли 5-ті місця.

Загалом збірна команда України повернулась з чемпіонату, отримавши 8 золотих, 7 срібних та 12 бронзових нагород.

Славутицька команда спортсменів-ветеранів з боротьби самбо, відділ молоді та спорту і виконавчий комітет Славутицької міської ради висловлюють щиру подяку Групі управління проектом на об’єкті «Укриття» та її керівнику О. Н. Макнілу за постійну фінансову підтримку спортсменів і надання їм можливості захищати честь Славутича на змаганнях міжнародного рівня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: