Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Покрову древній та юний Ніжин ярмаркував і запрошував гостей.

Серед творчих колективів були і славутичани - Народний ансамбль міського відділу культури "ПОЙ ДУША". Колектив успішно виступив на ювілейному покровському ярмарку – 2017! І в підтвердження їх успіху стала нагорода – Вірча Грамота, в якій Ніжинський міський голова А.В.Лінник...

 

Серед творчих колективів були і славутичани - Народний ансамбль міського відділу культури "ПОЙ ДУША". Колектив успішно виступив на ювілейному покровському ярмарку – 2017!

І в підтвердження їх успіху стала нагорода – Вірча Грамота, в якій Ніжинський міський голова А.В.Лінник зазначив:
- « На многії літа, не ради потіхи, а ради слави, що на Покровському ярмарку в Ніжині бували, творчим розмаєм зір людський минували, люд ярмарковий красою талантів дивували і славу собі набували!»

Керівник колективу Людмила Смолярчук поділилася яскравими незабутніми враженнями від ярмаркового дійства та славної історії цього свята. Адже минуло 375 років, як у Ніжині почали проводити ярмарки. Вдячні нащадки відродили цю традицію. І вже 25 років на Покрову у Ніжині проводять це яскраве дійство, де у розмаїтому форматі підбивають підсумки зібраному врожаю, реалізовують свою продукцію і весело відзначають це свято.

Численний люд дякував славутицькому колективу за пісні, які зігрівали душу і піднімали настрій. Наші співачки вміють це професійно робити з примовками, жартами та танцями!

Користуючись нагодою, Людмила Смолярчук звернулася з проханням через міську газету запросити всіх, хто любить пісню і любить співати, стати учасником народного ансамблю «Пой душа». (Запис по телефону 0660704103)

Людмила Любива

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: