Завантаження ...

Запрошуємо ВАС на семінар «Досвід мужніх»

З метою розвитку національно-патріотичного виховання молоді, підтримки військово-патріотичного руху та громадських військово-патріотичних організацій та клубів 25-26 листопада 2017 року планується проведення навчального семінару «Досвід мужніх», спрямованого на консолідацію зусиль...

 
З метою розвитку національно-патріотичного виховання молоді, підтримки військово-патріотичного руху та громадських військово-патріотичних організацій та клубів 25-26 листопада 2017 року планується проведення навчального семінару «Досвід мужніх», спрямованого на консолідацію зусиль активістів, що працюють в галузі військово-патріотичного виховання молоді, та створення єдиної програми дій по підготовці молоді до виконання свого конституційного обов’язку.

Семінар відбудеться у форматі інформаційно-навчального тренінгу.

До участі у заході запрошуються керівники військово-патріотичних клубів (або особи, що бажають заснувати такий клуб/організацію), керівники молодіжних громадських організацій, об’єднань, що працюють в галузі військово-патріотичного виховання дітей та молоді.

Харчування, проживання і трансфер від м. Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку забезпечується організаторами.

Заявки на участь приймаються до 9 листопада 2017 року на електронну адресу: sport@slav.gov.ua або за тел. 050-964-00-59.

У заявці необхідно вказати ПІБ заявника та контактний телефон.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия