Завантаження ...

Новини із засідання виконкому

12 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто 21 питання порядку денного. Детальну інформацію про початок опалювального сезону надав міський голова Юрій Фомічев. Заклади соціальної сфери опалюються твердопаливною котельнею ТОВ "Екоенргогенерація". До житлових...

 

12 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто 21 питання порядку денного.

Детальну інформацію про початок опалювального сезону надав міський голова Юрій Фомічев. Заклади соціальної сфери опалюються твердопаливною котельнею ТОВ "Екоенргогенерація". До житлових будинків подається гаряча вода. Проведені заходи по енергозбереженню дають свої позитивні результати. Номінації (ліміти) на газ для міської котельні не отримані через борги, які складають 91 млн. грн. Цей борг, що накопичувався роками, включає і недоотримання державної дотації, яка залишається незмінною практично 10 років, і різницю у тарифах, і боргу населення. Підсумовуючи свій відступ міський голова зауважив, що основним залишається завдання – пустити газ і забезпечити теплом місто.

Інформацію про роботу житлово-комунального господарства міста та стан сплати за житлово-комунальні послуги надали Ірина Жаболенко та Олександр Куделін. Станом на 12 жовтня обслуговуючі підприємства «Гранд-сервіс», «СКС» мають 21 заявку на постачання гарячої води. «Омега-Сі» та «Домінанта» таких заявок не мають. Ведуться роботи по утепленню техповерхів, швів, трубопроводів. За весь період роботи КП «ЖКЦ» населення заборгувало 9,8 млн. грн. за надані послуги.

Про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку міста Славутича за І півріччя 2017 року звітував Іван Величковський. Чисельність наявного населення – 25045 чол. Народилося 85 дітей, померло 89 осіб. Згідно з показниками міграційного руху прибуло 138 осіб, вибуло 185. Рівень безробіття – 1,4%. Середньомісячна зарплата штатних працівників на підприємствах міста становила 9535 грн. на місяць. Середньооблікова кількість працівників – 8003. Середня пенсія становила 4085 грн. на місяць. У місті на обліку 7376 пенсіонерів. Обсяг капітальних інвестицій – 1747,8 млн. грн. Загальна сума надходжень до бюджетів всіх рівнів від суб’єктів підприємництва, установ та організацій міста – 133 млн. грн.

Члени виконкому затвердили фінансовий план КП «Агентство регіонального розвитку» на 2018 рік, правил приймання стічних вод підприємств в каналізаційні мережі м. Славутича. Розглянули питання про коригування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води для населення з приладами обліку у зв’язку з виключенням із складу відповідного тарифу витрат на проведення повірки квартирних засобів обліку. Схвалили проекти програм приватизації об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Славутича на 2018-2020 роки та організації громадських та інших робіт тимчасового характеру у м. Славутичі на 2018-2020 роки. До міської програми «Турбота» на 2016-2020 роки додатково з місцевого бюджету виділяється 200 тис. грн. Накладено 17 адміністративних стягнень на громадян, що втратили паспорти.

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия