Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

КВН на сцені ККК

Славутичани - народ веселий! Підтвердженням цьому був їх веселий настрій і сміх у залі Кіноконцертного комплексу під час осіннього Кубку КВН Славутича. Глядачів веселили 5 команд аж з 7 міст України. Дійсно, скільки в нашому житті історій, з яких дотепні і винахідливі КВНівці...

 

Славутичани - народ веселий! Підтвердженням цьому був їх веселий настрій і сміх у залі Кіноконцертного комплексу під час осіннього Кубку КВН Славутича. Глядачів веселили 5 команд аж з 7 міст України.

Дійсно, скільки в нашому житті історій, з яких дотепні і винахідливі КВНівці на суд журіі та глядача видали силу-силенну жартів.

Цього разу журі представляли - секретар міської ради Володимир Борисов, депутат міської ради Денис Гаврилін, КВНщик зі стажем Олександр Ізотов, головний спеціаліст міського відділу культури Ольга Сорока, режисер ККК Дмитро Полторін.

За підсумками двох конкурсів - "Візитка" та "Розминка + Біатлон" місця розподілились в такому порядку: перше місце по балам у команди "Ветераны космичесих войск" (Київ-Остер-Прилуки), на другому місці - команда з Ніжина "Дуракам закон не писан", треті -"Ірпіньчани" (м.Ірпінь), четверте місце у команди з м. Чернігова "Злая зая запасная", п' яте почесне - у "Маленької Таємниці" з м. Рівного.

Кращим гравцем осіннього кубку КВН визнаний капітан команди "Ветераны космических войск" Олександр Венедчук. Він та єдина дівчина з команди "Дуракам закон не писан" отримали нагороди від журі. Осінній Кубок вручив команді-переможцю міський голова Юрій Фомічев.

На вечорі гумору були і творчі веселі подарунки від двох знаних КВНівських команд, які виступили поза конкурсом - це команда "7я" з м.Чернігова і "Тобі Альдервейрелд" з м.Києва. 1 грудня відбудеться фінальна гра команд-переможців всіх сезонів! До зустрічі, КВНівці та наш вдячний глядач!!!

Людмила Любива
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: