Завантаження ...

Поліція Чернігівської області розшукує свідків смертельної ДТП

Чернігівська поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинула людина. 28 вересня близько 12:00 водій автомобіля «ЗАЗ 1102», рухаючись по автодорозі Чернігів-Любеч-Славутич, неподалік села Неданчичі, Ріпкинського району, на заокругленій ділянці...

 
Чернігівська поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинула людина.

28 вересня близько 12:00 водій автомобіля «ЗАЗ 1102», рухаючись по автодорозі Чернігів-Любеч-Славутич, неподалік села Неданчичі, Ріпкинського району, на заокругленій ділянці дороги не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням транспортного засобу, та виїхав на ліве узбіччя, де здійснив наїзд на придорожнє дерево.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події, пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження, з якими був доставлений на лікування до Ріпкинської центральної районної лікарні.

Поліція звертається до всіх, кому що-небудь відомо про обставини даної події, телефонувати за номерами: (0462)619-787, (093)882-10-51 або 102.

Не залишайтеся байдужими!

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия