Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч ветеранів в Офісі підтримки громадських ініціатив

26 вересня 2017 року виповнилося 40 років від дня введення в дію на Чорнобильській АЕС першого атомного енергоблока в Україні, що слугувало початком ери атомної енергетики в Україні. З такої нагоди, в приміщенні Офісу підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) цього дня...

 

26 вересня 2017 року виповнилося 40 років від дня введення в дію на Чорнобильській АЕС першого атомного енергоблока в Україні, що слугувало початком ери атомної енергетики в Україні.

З такої нагоди, в приміщенні Офісу підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) цього дня відбулася зустріч колишніх працівників ЧАЕС, які є членами громадської організації «Товариство ветеранів ЧАЕС м. Славутич» на чолі з Лідією Клімовою.

Захід пройшов у теплій, але водночас сумній атмосфері з обговоренням та згадками про тодішні тяжкі події та про складні наслідки Чорнобильської катастрофи. Ветерани прослухали вітальну промову організатора зустрічі Лідії Клімової, слова вдячності секретаря Славутицької міської ради Володимира за самовіддану і натхненну працю та вітання з ювілеєм та побажаннями міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії від голови профспілкової організації ЧАЕС Максима Орлова.

Звертаємо увагу громадських організацій не те, що Офіс підтримки громадських ініціатив діє на підставі затвердженого графіку роботи в рамках заходів проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в м. Славутичі» і продовжує сприяти місцевій активності та надавати безкоштовну можливість використовувати офісне приміщення, необхідну техніку та обладнання, простору залу засідань (БК «Енергія», ІІ поверх) для проведення заходів, запланованих для членів громадських організацій, громадських активістів тощо.

Основні виконавці проекту: виконком Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку», ГО «Спілка керівників і роботодавців».

Контактна інформація: 2-22-50, адреса для листування slavutich.ofis@gmail.com; Арина Старовойтова, Олена Вялько, Анна Мороз.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: