Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Усі на стадіон – займатися скандинавською ходьбою!

27 вересня 2017 року Соціально-психологічним центром м. Славутич на міському стадіоні була організована зустріч клієнтів центру з фітнес-тренером. Саме тут відбулося перше заняття з покращення фізичного стану людей з особливими потребами. Заняття проводила інструктор зі...

 

27 вересня 2017 року Соціально-психологічним центром м. Славутич на міському стадіоні була організована зустріч клієнтів центру з фітнес-тренером.

Саме тут відбулося перше заняття з покращення фізичного стану людей з особливими потребами. Заняття проводила інструктор зі скандинавської ходьби Хмара Наталя Володимирівна.

Важливо відмітити, що крім людей з особливими потребами дізнатися більше про скандинавську ходьбу прийшли і дружини та матері учасників АТО, внутрішньо переміщені особи та люди літнього віку.

Тренер розповіла усім присутнім про користь цього виду оздоровлення організму та показала саму техніку виконання вправ, щоб задіяти максимальну кількість м’язів тіла. Учасники фітнес-ходьби змогли на практиці випробувати у роботі скандинавські палиці.

Усіх бажаючих запрошуємо приєднатися до нашої групи. Звертайтеся до Соціально-психологічного центру м. Славутич за тел.2-94-21

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: