Завантаження ...

Конкурс хореографії

Вперше у рамках Міжнародного фестивалю пройшов творчий конкурс "Хореографічне мистецтво". Журі конкурсу разом із численними глядачами переглянули барвисту хореографічну програму за участю 19 колективів та окремих виконавців. Дипломи першого ступеню отримав колектив з м.Кривий Ріг...

 

Вперше у рамках Міжнародного фестивалю пройшов творчий конкурс "Хореографічне мистецтво".

Журі конкурсу разом із численними глядачами переглянули барвисту хореографічну програму за участю 19 колективів та окремих виконавців.

Дипломи першого ступеню отримав колектив з м.Кривий Ріг "Очаровашки" (молодша вікова категорія" та колектив з Польщі "KRAJKI.
Дипломи II ступеня завоювали вихованці зразкового колективу "Славутич-Стар" в молодшій та середній віковій категорії, а також колектив "Очаровашки" у середній віковій категорії.
Дипломами лауреатів III ступеня нагороджений колектив з м.Сновськ (Чернігівська обл.) "Fashion zone" у середній та старшій віковій категорії.

Вихованці "Театру танцю" з м. Славутича Аліні Коваленко вручили Диплом лауреата II ступеня .
Всі переможці нагороджені цінними подарунками.

Володарями Гран-прі журі визначило Зразковий колектив "Славутич" ДШМ м.Славутича. Міський голова Юрій Фомічев вручив колективу на головній сцені на церемонії нагородження подарунки і сертифікат на 3 тис.грн.

Людмила ЛЮБИВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия