Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Суд заарештував компанії та Мерседес депутата Київради

Солом’янський райсуд Києва заарештував три компанії депутата Київради від фракції «Єдність» Сергія Кримчака та автомобіль Mercedes-Benz, що належить його дружині. Про це повідомляють «Українські Новини» з посиланням на матеріали суду. Відзначається, що арештовані акції...

 
Солом’янський райсуд Києва заарештував три компанії депутата Київради від фракції «Єдність» Сергія Кримчака та автомобіль Mercedes-Benz, що належить його дружині. Про це повідомляють «Українські Новини» з посиланням на матеріали суду.

Відзначається, що арештовані акції «Закритого недиверсифікованого венчурного корпоративного інвестиційного фонду «Тандем» вартістю 3 мільйони гривень, 99% акцій компанії «Новопечерський посад» вартістю 2,3 мільйона гривень, а також 100% акцій компанії «Юридичний центр «Правозахисник» вартістю 2 тисячі гривень.

Також суд наклав арешт на автомобіль Mercedes-Benz ML 350 2012 року випуску, що належить дружині Кримчака Дарині Масол.

При цьому суд відмовився заарештувати акції компаній «Гауді Девелопмент», «Калбет Хаус», «Вісенс Хаус», «Артигас» і «Далі Парк», якими, за даними слідства, Кримчак формально керує через своїх найнятих помічниць, але які не належать депутату.

Крім того, суд відмовив в арешті нерухомості і автомобіля, які належать батькам і брату Кримчака.

За допомогою аналітичної системи «YouControl» журналісти 1News дізнались, що керівником інвестиційного фонду «Тандем» до Кримчака був Калашян Арамаїс Георгійович. Він же у 2015 році керував ТОВ «Гауді Девелопмент», яку суд відмовився арештовувати.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: