Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Все зробимо самі» – депутати Молодіжної ради

22 вересня в залі засідань виконавчого комітету міськради зібралися депутати Славутицької міської ради, представники шкільних самоврядних організацій, гості міста на традиційну церемонію посвяти депутатів у молодіжну раду «Майбутнє Славутича», яка відбувається щорічно, в перший день...

 

22 вересня в залі засідань виконавчого комітету міськради зібралися депутати Славутицької міської ради, представники шкільних самоврядних організацій, гості міста на традиційну церемонію посвяти депутатів у молодіжну раду «Майбутнє Славутича», яка відбувається щорічно, в перший день міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича».

«Очікуємо від депутатів молодіжної ради цікавих, нових ідей та пропозицій, що дозволить ефективно розвивати міську молодіжну політику. Ви наша опора, а ми ваш надійний захист» – з такими словами до молоді звернувся міський голова Юрій Фомічев.

Привітали нових депутатів також мер міста Айскаукле Леон Лідумс, секретар міської ради Володимир Борисов, координатор молодіжної ради «Майбутнє Славутича» Ніна Єрьоміна, зав. сектором молодіжної політики Уляна Єрастова.

Далі, за традицією, нові кандидати в депутати представили себе та озвучили свої мрії про Славутич. Серед неповного переліку ідей: благодійні акції, вільний Wi-Fi у всьому місті, захист безпритульних тварин, виконання щоранку у школах гімну України, розмалювати місто кольорами веселки, відкриття нових ВУЗів і пам’ятника молодіжній раді, створення муралу і дошки знайомств, започаткування нових фестивалів, зробити місто екологічно чистим.

Після цього депутати міської ради урочисто «посвятили» молодих кандидатів у депутати, пов’язавши їм краватки, і побажали їм активної та плідної роботи на благо міста Славутича. На першому засіданні обрано голову молодіжної ради «Майбутнє Славутича». За підсумками електронного голосування ним став Олексій Ульянов.

Гості фестивалю, учні з міста Айскаукле, Мілана Морева та Рейнхолдс Спрукуліс презентували, у досить цікавій формі, молодіжну думу свого шкільного самоврядування.

Тож бажаємо, аби девіз молодіжної ради «Майбутнє Славутича»: «Все зробимо самі» впевнено звучав і виконувався молодіжним об’єднанням.

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: