Завантаження ...

Пожежній частині Славутича – 30 років!

Рятувальник – це не просто професія, це стан душі, адже своєю повсякденною самовідданою працею, пов’язаною з ризиком, він завжди готовий прийти на допомогу та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити людське життя. Вони і в робочий, і у вільний від роботи час...

 
Мабуть, у дитинстві всі мріяли стати мужніми та відважними героями. Саме тому 9-річний Богданчик, знаючи про професію тата Сергія, який уже 18 років служить у пожежній частині м. Славутич, прагне стати рятувальником.

Працівники СДПЧ-15, згодом ДПРЧ-42, а тепер уже 63-ї Державної пожежно-рятувальної частини, цього року відзначили 30-річчя з дня заснування пожежної частини в місті Славутич.

Рятувальник – це не просто професія, це стан душі, адже своєю повсякденною самовідданою працею, пов’язаною з ризиком, він завжди готовий прийти на допомогу та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити людське життя. Вони і в робочий, і у вільний від роботи час готові ризикувати, жертвувати особистим задля порятунку людей, їх майна, навколишнього середовища. Ці фахівці проявляють велику мужність та відвагу, вміння приймати відповідальні рішення та правильно реагувати на ситуацію. Кожен день, приходячи на роботу, проявляють доблесть по відношенню до громадян, життя, здоров’я та майно яких вони оберігають.

17 вересня по всій Україні відзначають своє професійне свято працівники Цивільного захисту. Тож, шановні ветерани пожежної охорони, працівники Цивільного захисту, вітаємо вас із цим прекрасним днем! Професійних вам успіхів, творчого натхнення, міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди та сімейного благополуччя!

Микола БЕРЬОЗКІН, Ірина ЛАСИЦЯ, Ірина МЕЛЬНИК

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия