Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тренінг-зустріч для майбутніх авторів проектів громадського Бюджету участі в Офісі підтримки громадських ініціатив

07 вересня в Офісі підтримки громадських ініціатив департаменту стратегічного розвитку та підтримки підприємництва КП «Агентство регіонального розвитку» відбувся тренінг-зустріч для авторів майбутніх проектів громадського Бюджету участі. Заступник директора КП «Агентство...

 
07 вересня в Офісі підтримки громадських ініціатив департаменту стратегічного розвитку та підтримки підприємництва КП «Агентство регіонального розвитку» відбувся тренінг-зустріч для авторів майбутніх проектів громадського Бюджету участі.

Заступник директора КП «Агентство регіонального розвитку» Арина Старовойтова, завідуючий відділом інформаційних технологій та електронного врядування Марина Нестеренко, консультант департаменту стратегічного розвитку та підтримки підприємництва КП «Агентство регіонального розвитку» Марина Карасьова провели навчальний тренінг-зустріч для авторів майбутніх проектів громадського Бюджету участі.

Учасники навчання розглянули основні положення міської цільової програми Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016−2020 роки, параметри та часові горизонти на 2017 рік; обговорили як підготувати проект згідно вимог Програми, як подати проект через електронну веб-систему «Громадський проект». Учасниками навчання стали 14 осіб – громадські активісти, представники громадських та бюджетних організацій міста. Для розгляду цих питань буле застосовані інтерактивні методики роботи. Так, безпосередньо під час навчання були презентовані близько 10 ідей для розвитку міста – мотузковий парк, майданчик для спілкування людей похилого віку, реконструкція освітлення в Добринінському кварталі, реконструкція фонтану, колесо огляду та вуличний бінокль для туристів тощо. Ідея одного з запропонованих проектів була детально обговорена, визначені етапи для його реалізації.

Отже, якщо ви небайдужі до життя свого міста, бачите проблеми міста та шляхи їх вирішення, мрієте озеленити свій квартал чи облаштувати велосипедну доріжку, не хочете чекати змін, а готові створювати їх самостійно — бюджет участі те, що потрібно саме Вам. Офіційний веб-сайт проекту http://gromada.slav.gov.ua/ Нагадуємо, що кінцевий термін подання проектів спливає 29 вересня 2017 року.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: