Завантаження ...

У Києві гола «активістка» Femen кидалася цукерками Roshen з постаменту пам'ятника Леніну

Вранці 23 серпня 2017 року в українській столиці «активістка» Femen Анжеліна Діаш (раніше вже потрапляла в об'єктиви камер зі своїми скандальними перформансами), оголивши груди, піднялася на постамент пам'ятника Леніну. Таким чином вона зобразила «пам'ятник збагачення Порошенко», який...

 

Вранці 23 серпня 2017 року в українській столиці «активістка» Femen Анжеліна Діаш (раніше вже потрапляла в об'єктиви камер зі своїми скандальними перформансами), оголивши груди, піднялася на постамент пам'ятника Леніну.

Таким чином вона зобразила «пам'ятник збагачення Порошенко», який нагадував символ США - американську статую Свободи.

На постаменті був розміщений плакат з написом «Chocolate independence» («Шоколадна незалежність»), а на голих грудях «активістки» красувався напис Roshen. Крім того, дівчина розкидала цукерки фабрики Порошенко.

«Таким чином рух Femen підводить підсумки Незалежності України, головним підсумком якої є збагачення шоколадного магната, і, за сумісництвом, Президента України Петра Порошенка»,
- йдеться в заяві організації.

«Шоколадна свобода Порошенко розквітає на тлі війни, зубожіння населення, військових злочинів проти жінок і дітей на сексуальному грунті. Нинішня влада самоусунулася від вирішення проблем жінок: з'являються закони про заборону абортів, жінки і діти прифронтової зони змушені займатися проституцією і нікому з можновладців немає до цього ніякого діла», - вважають в Femen.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия