Завантаження ...

Вітання Ярослава Москаленка з Днем Незалежності

Дорогі земляки! Щиро вітаю вас із Днем Державного Прапора та Днем незалежності України! Цьогоріч Україна відзначає 26-у річницю незалежності. За цей короткий з огляду історії час ми пройшли чимало – від самоусвідомлення та розбудови державності до відстоювання власної гідності та захисту...

Ярослав Москаленко
Дорогі земляки!

Щиро вітаю вас із Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!


Цьогоріч Україна відзначає 26-у річницю незалежності. За цей короткий з огляду історії час ми пройшли чимало – від самоусвідомлення та розбудови державності до відстоювання власної гідності та захисту територіальної єдності.

Нині ми як ніколи розуміємо, як нам потрібна злагода та мудрість, стійкість до незгод, знаємо ціну власній зрілості та миру в державі. Попереду нас чекають нові випробування та здобутки, які неодмінно повинні привести до гармонії громадянського суспільства, добробуту та благополуччя на нашій землі.

Незалежність проголошено у 1991 році, але твориться вона зараз – українськими воїнами на полях боїв, трударями на нивах, працівниками на робочих місцях, усіма нашими громадянами в їхніх щоденних справах на благо рідного краю та громади.

Тож бажаю вам міцного здоров'я, добра, успіхів та щастя. Вірю, що наша молода держава має велике майбутнє на славу і честь своїх громадян.

І нехай береже усіх нас Господь!

З повагою − Ярослав МОСКАЛЕНКО, народний депутат України
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия