Завантаження ...

Спортивно-масові заходи у рамках святкування Дня Незалежності України

У рамках святкування Дня Незалежності України 24 серпня о 10:30 на кінноспортивній базі (Промбаза) комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» відбудеться День відкритих дверей для дітей, молоді та шанувальників кінного спорту.

 
Кінний спорт

У рамках святкування Дня Незалежності України 24 серпня о 10:30 на кінноспортивній базі (Промбаза) комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» відбудеться День відкритих дверей для дітей, молоді та шанувальників кінного спорту. Програма заходу: екскурсія по стайні та спілкування з кіньми, інформація (теорія) про складний і чудовий світ коней, показові виступи спортсменів-кіннотників, катання дітей, фотосесія, тощо.


По закінченню заходу відкритих дверей гості зможуть проїхати верхи, пригостити коней смаколиками: морквою, яблуками або сухариками (їжу брати із собою).

Більш детальну інформацію можна отримати за тел. 050-645-84-33, на нашій сторінці Facebook або написавши на ел. адресу: sport@slav.gov.ua.

Настільний теніс

У рамках святкування Дня Незалежності України 23 та 25 серпня у місті Славутичі (тенісна зала ЗОШ № 1) пройде Чемпіонат міста та Кубок ФСТ «Спартак» з настільного тенісу серед чоловіків та жінок. Заявки на участь у змаганнях приймаються до 22 серпня 2017 року за тел. 099-928-68-44 або на електронну адресу: Vadim-zuy@ukr.net, sport@slav.gov.ua.

У заявці необхідно вказати ПІБ учасника змагань та контактний телефон. Початок змагань о 18:30.

Пляжний волейбол


24 серпня 2017 року на спортивному майданчику Центрального парку пройде Чемпіонат міста з пляжного волейболу серед команд працівників підприємств, установ та організацій міста. Заявки на участь у змаганнях приймаються до 23 серпня 2017 року за тел. 099-928-68-44 або на електронну адресу: Vadim-zuy@ukr.net, sport@slav.gov.ua.

У заявці необхідно вказати назву команди, ПІБ учасників команди, місце роботи та контактний телефон.

Початок змагань о 10:30.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия