Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Волонтери врятували жительку Київщини від 'динозавра', який з`їв її кабачки

У жінки в городі оселилася виснажена ігуана. В Команду порятунку тварин звернулася жінка із заявою про те, що у неї по городу "вже кілька тижнів ходить динозавр і їсть кабачки. Вже весь урожай кабачків з'їв і грядки потоптав", повідомляється на сторінці Kyiv Animal Rescue Group в Facebook.

 
У жінки в городі оселилася виснажена ігуана.

В Команду порятунку тварин звернулася жінка із заявою про те, що у неї по городу "вже кілька тижнів ходить динозавр і їсть кабачки. Вже весь урожай кабачків з'їв і грядки потоптав", повідомляється на сторінці Kyiv Animal Rescue Group в Facebook.

"Незважаючи на дивакуватість заяви, жінка досить детально описала зовнішність динозавра і його розміри", - зазначається на сторінці волонтерської організації.

"Команда виїхала на місце події, в село Крушинка, де на кущі біля приватного будинку виявили велику ігуану. Ігуана, мабуть, втекла у кого-то досить давно, оскільки незважаючи на істотні розміри (більше метра в довжину), опору вона не мала і була дуже виснажена і зневоднена. Ігуана госпіталізована в ветклініку Київського зоопарку, де її лікуванням займуться фахівці - герпетологи".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: