Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Табір для юних славутичан від християн-баптистів

У Славутичі, біля Котловану, з 25 по 29 липня відбувся табір ДДМ – денний дитячий майданчик. Це стало вже доброю традицією – майже кожного літа Церква Євангельських християн-баптистів організовує безкоштовний таборовий відпочинок для дітей нашого міста. Цього разу захід...

 

У Славутичі, біля Котловану, з 25 по 29 липня відбувся табір ДДМ – денний дитячий майданчик. Це стало вже доброю традицією – майже кожного літа Церква Євангельських християн-баптистів організовує безкоштовний таборовий відпочинок для дітей нашого міста.

Цього разу захід проводився спільно з Міжнародною місією «Слово життя». Діти мали можливість цікаво та весело провести час, взяти участь у спортивних змаганнях, іграх, а також ознайомитись з біблійними принципами життя.

Дитячий майданчик відвідали більше 200 дітей від 7-ми до 15-ти років. В один із таборових днів юні славутичани разом із мером Юрієм Фомічевим записали відео-послання жителям Хіросіми, яке буде показано в Японії 5 серпня під час виставки рукотворних Гернік.

Церква Євангельських християн-баптистів висловлює щиру подяку адміністрації міста Славутич за сприйняття ідеї нашої доброчинної акції та допомогу в організації функціонування ДДМ.

Хай допомогає нам усім Господь!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: