Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Короткі міські новини

У понеділок 31 серпня, міський голова Юрій Фомічев провів загальноміську нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій міста з питань забезпечення життєдіяльності міста. Минулого тижня Україну застало погіршення погодних...

 
У понеділок 31 серпня, міський голова Юрій Фомічев провів загальноміську нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій міста з питань забезпечення життєдіяльності міста.

Минулого тижня Україну застало погіршення погодних умов. Не обійшло стороною і Славутич, у результаті чого виявлено протікання нещодавно відремонтованої покрівлі Московського ФОКу. Робоча група провела обстеження будівлі, виявлено дефекти які спричинили затікання, як це буває в переважній більшості випадків – людський фактор (неякісна робота). Керівник підрядної організації запевнив, що найближчим часом усе буде відновлено в рамках гарантійного ремонту, а при наявності матеріальних збитків (пошкодження майна), вони будуть компенсовані. Вже вчора почалися ремонтні роботи.

У Єреванському кварталі впав ліхтар зовнішнього освітлення. Стовп прогнив у основі та під власною вагою завалився на бік. Ситуацію взято на контроль, кабель заізольовано і найближчим часом ліхтар буде відновлено. Керівник КП «Славутич-Електромережі» отримав доручення міського голови провести обстеження всіх ліхтарів міста, виконати їх укріплення або заміну.

Біля Центрального парку працюють «Водяні ворота», які розпилюють воду та слугують для боротьби зі спекою. Ворота працюють в тестовому режимі, проводяться налагоджувальні роботи. Поки замість розпилювання вода розбризкується. Це викликало обурення деяких жителів міста, які йдуть цією дорогою на роботу, діти ж навпаки у захваті від такого атракціону.

З 1 серпня починає роботу КП «Славутич-Водоканал». Директор КП «Славутич-Водоканал» Джалалян Костянтин повідомив про зміну тарифів в меншу сторону. Невдовзі з’явиться сайт підприємства з актуальною інформацією про роботу та послуги КП «Славутич-Водоканал».
Також з 1 серпня почала роботу аптека «Спартус» у Київському кварталі на виконання програми по забезпеченню лікарськими засобами для амбулаторного лікування ліквідаторів аварії на ЧАЕС та постраждалих в наслідок аварії І та ІІ категорії.

У місті виявлено випадки захворювання на туберкульоз. СЕС інформує про наявність вакцини для щеплення та закликає жителів міста не нехтувати своїм здоров’ям та проходити медогляди.
КП «ЖКЦ» та КП «УЖКГ» готуються до опалювального сезону, проводяться поточні ремонтні роботи.
Розпочинаються внутрішньоквартальні ремонти доріг, які планується закінчити до кінця літа.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: