Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Польові шпиталі для безпритульних собак

Представники “Фонду чистого майбутнього“ розпочали розвантаження матеріалів для роботи і облаштування ветеринарних польових шпиталів для безпритульних собак на Чорнобильській АЕС та у зоні відчуження. 27 липня в невикористовуваний санпропусник, розташований на віддаленій...

 

Представники “Фонду чистого майбутнього“ розпочали розвантаження матеріалів для роботи і облаштування ветеринарних польових шпиталів для безпритульних собак на Чорнобильській АЕС та у зоні відчуження.

27 липня, в невикористовуваний санпропусник, розташований на віддаленій ділянці промислового майданчика ЧАЕС, було завезено вакцини, корми для тварин та частину обладнання, яке потрібно для діагностики собак, стерилізації та догляду за ними у післяопераційний період.

В першу групу представників Фонду увійшли Лукас Хиксон, Джейк Хекла (США) та Людмила Юрашко (Україна).

Працівники державного підприємства “Управління із забезпечення функціонування об'єктів ДСП ЧАЕС” виконують ремонтно-будівельні роботи у приміщеннях санпропускника. Основні роботи на майданчику ЧАЕС та у Чорнобилі будуть проводитися з 31 липня по 25 серпня 2017 року.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: