Завантаження ...

Міські новини за 26 липня 2017

Традиційно в понеділок міський голова Юрій Фомічев провів загальноміську нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій міста з питань забезпечення життєдіяльності міста. За запрошенням Конгресу місцевих та регіональних влад...

 

Традиційно в понеділок міський голова Юрій Фомічев провів загальноміську нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій міста з питань забезпечення життєдіяльності міста.

За запрошенням Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи міський голова відвідав з робочим візитом Грузію, де поділився досвідом з впровадження Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного управління Славутицької територіальної громади, бюджету участі, громадських ініціатив.

У Славутичі відбулися нові призначення. Начальником Славутицького відділення поліції призначено Кудренка Дмитра Володимировича. Народився він у сім’ї військових, працював у карному розшуку Донецька, з початком військових дій облаштовував з української сторони блок-пости в Артемівському районі та півдні (Чаплинка, Чонгар), виконував службові обов’язки в Полтавській області, а з липня цього року отримав призначення до нашого міста. Як повідомив новий начальник поліції, минулого понеділка здійснено викрадення автомобіля, вже є певні результати з викриття цього злочину. Постійно фіксуються випадки шахрайства у місті. Не слід довіряти сайтам, що просять передплату. Кіберполіція ще не може відслідковувати всіх злочинців.

Прикрий випадок стався у Московському кварталі, будинок №9 − на першому поверсі обвалися балкон. Наразі створена і працює комісія. Міським головою поставлено питання про експертизу ВСІХ будинків та ліфтів, адже безпека людей − це завдання номер один.

КП «ЖКЦ» та «УЖКГ» готуються до опалювального сезону, проводяться поточні ремонтні роботи.
Розпочався капітальний ремонт дороги біля школи №1, по завершенню якого з’являться пішохідна та велодоріжка.

Продовжуються роботи з облаштування на стадіоні спортивного майданчика для гри у волейбол, баскетбол і теніс. Для любителів спорту тут запрацював Jam post. Розпочаті ремонтні роботи у Бєлгородському ФОКу. Потрібно розширяти і скейт-парк, який перевантажений відвідувачами.

Управління освіти і науки готується до нового навчального року. Закуповуються шкільне обладнання, білизна, миючі засоби, завозяться нові підручники. За харчування дітей тепер можна буде сплачувати через «Приват-24». На жаль, не всі батьки до цього часу розрахувалися за харчування своїх дітей (доплата 6 гривень за обід). Цей борг на сьогодні склав 18 тис. грн. Лідером із заборгованості є школа №1.

Із серпня розпочинає працювати Київська аптека, де “чорнобильці” зможуть отримувати ліки.

Київським обласним управлінням спорту розглядається заявка від Славутича про проведення у місті змагань з пейнтболу. Про молодіжні новини можна відтепер дізнатися зы створеної сторінки facebook.


Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия