Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вшанування пам'яті жертв війни в Україні

22 червня – День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Щорічно український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів людей, життя яких обірвала війна. В цей день у міському парку міста Славутича, біля пам’ятного знаку «Героям Дніпра» відбувся мітинг присвячений сумній події...

 

22 червня – День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Щорічно український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів людей, життя яких обірвала війна.

В цей день у міському парку міста Славутича, біля пам’ятного знаку «Героям Дніпра» відбувся мітинг присвячений сумній події – вторгненню гітлерівської Німеччини на територію колишнього Радянського Союзу.
Ветерани поклали квіти до пам’ятного знаку «Героям Дніпра» та вшанували хвилиною мовчання тих, хто ціною свого життя відстоював перемогу на війні.

На зібранні зі словами подяки до ветеранів звернувся міський голова Юрій Фомічев. Він зазначив, що на пам’яті українського народу дуже багато війн, і на жаль, Україна знову переживає ці жахливі події. Міський голова підкреслив, що наше завдання донести до молоді, що таке війна, і ніколи більше не повторювати такі жахливі моменти в історії, що співіснувати та розвиватися можливо тільки в мирі та злагоді.

З промовою виступив голова ради ветеранів війни Сівер Іван Афанасійович. Прозвучала пісня від хору ветеранів.

Славутич схиляє голови перед світлою пам’яттю загиблих. Світла пам'ять воїнам, що звільняли світ від нацизму.

Відділ інформації


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: