Завантаження ...

Офіс підтримки громадських ініціатив: розклад подій на червень

Урочисте відкриття Офісу підтримки громадських ініціатив відбудеться 23 червня, це свідчить про те, що проект наближається до активної фази своєї реалізації. У рамках заходів проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в м. Славутич» повідомляємо всім зацікавленим...

 
Урочисте відкриття Офісу підтримки громадських ініціатив відбудеться 23 червня, це свідчить про те, що проект наближається до активної фази своєї реалізації.

У рамках заходів проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в м. Славутич» повідомляємо всім зацікавленим особам про проведення семінарів-тренінгів «Дотримуємося Кодексу етики» для різних категорій славутичан:

▪ 14 червня – для учнів славутицьких шкіл;

▪ 22 червня – для депутатів Славутицької міської ради;

▪ 27 червня – для державних службовців закладів м. Славутич;

▪ 29 червня
– для членів громадських організацій та громадських активістів.

Усі семінари-тренінги будуть відбуватися в Офісі підтримки громадських ініціатив, основним завданням якого буде ребрендинг «Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади», що був прийнятий у 2007 році, шляхом його доопрацювання та внесення змін з урахуванням думки громадськості. Із метою залучення громадськості та вивчення думки славутичан запрошуємо також долучитися до роботи “круглих столів”:

▪ 23 червня, тема: «Кодекс етики для поліпшення відкритості влади» за участі екс-мера Славутича В. В. Удовиченка;

▪ 12 липня, тема: «Гендерна рівність та взаємоповага для поліпшення діючих етичних стандартів у місцевій громаді» за участі директора соціально-психологічного центру В. В. Одиниці.

У рамках заходів проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в м. Славутич» повідомляємо також про створення постійнодіючих експертних груп за напрямами діяльності «Освіта», «Медицина», «Комунальне господарство». Діяльність даних груп направлена на проведення експертизи дій влади щодо виконання етичних норм і контролю діючих етичних стандартів. Просимо небайдужих славутичан долучитися та висловити своє бачення щодо складу та роботи даних груп.

Починаючи з 23 червня, усі пропозиції приймаються в приміщенні Офісу підтримки громадських ініціатив за адресою: м.Славутич, проспект Дружби народів, 7, приміщення БК «Енергія», 2-й поверх.

Основні виконавці проекту: виконком Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку», ГО «Спілка керівників і роботодавців».

Контактна інформація: тел. 2-10-90, адреса для листування: slavutich.ofis@gmail.com (Арина Старовойтова, Світлана Качан).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия