Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо до участі у виставці енергоефективного обладнання та енергоефективних технологій

Вже стало доброю і, водночас, слушною та необхідною традицією щорічно проводити в Україні Європейський Тиждень Сталої Енергії (ЄТСЕ). Цей комплекс масових заходів покликаний привертати увагу широкої громадськості до проблем ефективного використання енергоресурсів, необхідності йти...

 
Вже стало доброю і, водночас, слушною та необхідною традицією щорічно проводити в Україні Європейський Тиждень Сталої Енергії (ЄТСЕ).

Цей комплекс масових заходів покликаний привертати увагу широкої громадськості до проблем ефективного використання енергоресурсів, необхідності йти у ногу з часом в контексті застосування новітніх технологій та відновлювальних джерел енергії, дбайливого ставлення до довкілля і клімату, збереження природних багатств для наступних поколінь. Насамперед, до проведення Днів та Тижнів сталої енергії заохочуються міста-підписанти Угоди мерів, для яких інформаційні кампанії задля підвищення рівня обізнаності їхніх громад у царині енергоефективності є добровільним обов’язком та щоденною практикою.

Цьогоріч урочиста церемонія відкриття Європейського Тижня Сталої Енергії відбудеться 19 червня 2017 року у м. Славутичі. На відкриття заходу завітають представники Європейського Союзу в Україні, високопосадовці обласної та міської влади, керівники донорських структур та міжнародних організацій, міські голови українських міст, громадські організації, експерти та консультанти. Співорганізаторами заходів виступить Асоціація «Енергоефективні міста України», Делегація Європейського Союзу в Україні, міжнародні донори та господарі – Славутицька міська рада.

В рамках Тижня-2017 заплановано організувати низку заходів, серед яких: виставка енергоефективного обладнання та енергоощадних технологій, XI міжнародна конференція Асоціації «Енергоефективні міста України» на тему: «Угода Мерів та енергоефективність будівель: вчора, сьогодні, завтра» тощо.

Таким чином, Ви маєте унікальну можливість презентувати свою продукцію, розповівши про її переваги під час Презентаційно-дискусійної платформи виробників енергоефективних технологій та енергоефективного обладнання, що проходитиме 19 червня 2017 року з 11.00 до 19.00 на Центральній площі міста Славутича.
Запрошуємо Вашу організацію взяти участь у Виставці енергоефективного обладнання та енергоефективних технологій!

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/ZUZcBWbMERJLQFWg2 та до 19.06.2017 сплатити організаційний внесок, що складає 3 000 або 5 000 грн. в залежності від формату вашої участі у виставці.

Інформація для оплати: КП "Агентство регіонального розвитку" АТ "УкрСиббанк" МФО 351005 Розрахунковий рахунок 26007502693401 ЄДРПОУ 32301037, призначення платежу «Організаційний внесок за участь у виставці».

Контактна інформація для обговорення формату участі у виставці: 067 405 71 43 – Шинкаренко Михайло Борисович, 066 357 98 36 – Тарасенко Вікторія Миколаївна, 045-79-2-10-90 – Приходько Анна Павлівна (бухгалтер з питань оплати оргвнеску).

Чекаємо у м. Славутичі!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: