Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич вшановує будівельників та нагороджує кращих славутичан

2 червня у залі урочистих подій на честь 30-ї річниці народження наймолодшого міста країни Славутича, відбулося нагородження кращих представників міської громади та будівельників міста. У залі зібралися представники найбільших наших підприємств Чорнобильської АЕС, Атомремонтсервісу...

 

2 червня у залі урочистих подій на честь 30-ї річниці народження наймолодшого міста країни Славутича, відбулося нагородження кращих представників міської громади та будівельників міста. У залі зібралися представники найбільших наших підприємств Чорнобильської АЕС, Атомремонтсервісу, комунальної сфери, вчителі, медики, творча еліта, спортсмени, учасники АТО, волонтери, депутати міської ради.

Приємно було бачити і перших будівельників міста, а особливо головного архітектора по проектуванню міста Славутича Боровика Федора Ілліча. Заслужених і почесних славутичани по духу, і по зроблених справах з тих 1987-90-ті років: Бахмачука О.В., Березіна В.О., Галамая В.Л., Герасименко В.П., Дударя В.Є., Жигалло В.К., Леонець Л.Г., Забабонова А.П., Заєць О.Ф., Крупського В.С., Захарова В.Г., Лаптєву Н.О., Лінніка М.С., Менюка О.А., Пятницького Т.А. Свинчука В.М., Якушева М.М. і звичайно міського голову з 25-ти річним досвідом управління містом Удовиченко Володимиром Петровичем.

Присутніх вітав та вручив більше сотні нагород міський голова Юрій Фомічев, який зауважив, що найбільше багатство нашого міста це його будівельники і жителі, які щоденною працею примножували і примножують славні традиції Славутича.

Творчі вітання подарували: вихованці дитячих садочків, Дитячої школи мистецтв, Палацу дитячої та юнацької творчості та Почесний громадянин міста, кобзар Василь Нечепа.

Відділ інформації, фото Вадима Івкина
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: