Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фестиваль вуличної їжі від славутицьких виробників

Запрошуємо усіх охочих славутичан 2 – 3 червня 2017 року, під час святкування Дня міста, завітати на Фестиваль вуличної їжі від славутицьких виробників. На фестивалі будуть представлені кухні різних народів світу – страви на мангалі (шашлик, шаурма, картопля, страви...

 

Запрошуємо усіх охочих славутичан 2 – 3 червня 2017 року, під час святкування Дня міста, завітати на Фестиваль вуличної їжі від славутицьких виробників.

На фестивалі будуть представлені кухні різних народів світу – страви на мангалі (шашлик, шаурма, картопля, страви у лаваші), вареники та супи (борщ, окрошка), сендвічі та бургери, плов та реберця-барбекю, десерти та лимонади, чаї, кава, узвар тощо.

На вас очікують нові смачні бренди! До участі вже зареєструвалися славутицькі ресторани «IBar», «Aston», «Ariva drive», кафе готелю «Славутич» та фізічні особи-підприємці.

Друзі! Ми чекаємо на вас на майданчику біля магазину «Мінськ» (у міському парку, навпроти входу до Агентства регіонального розвитку).

Друзі-підприємці! Надихніть один одного на гастрономічні експерименти та новий формат! Ми запрошуємо усіх зацікавлених славутичан приєднатися до ініціативи та представити свій улюблений бізнес – приготування корисної та смачної вуличної їжі. З усіх питань реєстрації до участі у фестивалі звертайтеся до Агентства регіонального розвитку за телефоном 2-10-90 до Карасьової Марини або Тарасенко Вікторії.

До зустрічі вже скоро!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: