Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо відвідати виставку!

З 1 по 21 червня у Краєзнавчому музеї міста Славутича буде розміщена благодійна виставка-продаж картин Віктора Одиниці «Далі буде…». Кошти збираються для подальшої реабілітації та адаптації до нових умов життя двадцятидвохрічного славутичанина, старшого лейтенанта морської піхоти ЗСУ...

 
З 1 по 21 червня у Краєзнавчому музеї міста Славутича буде розміщена благодійна виставка-продаж картин Віктора Одиниці «Далі буде…»

«Сам собі не вірю, але у мене перша виставка. На ній буде представлено близько 30 робіт. Серед них картини, які були раніше придбані моїми друзями та знайомими. А також ви побачите нові роботи, які ще не демонструвалися. Переважно це пейзажі та натюрморти, серед яких багато квітів – маки, ромашки, айстри, півонії, волошки… Є трошки соняхів із запорізьких степів – моєї малої батьківщини» - пише директор соціально-психологічного центру Славутича Віктор Одиниця на своїй сторінці у соцмережи Фейсбук.

Виставка-продаж є благодійною. Кошти збираються для подальшої реабілітації та адаптації до нових умов життя двадцятидвохрічного славутичанина, старшого лейтенанта морської піхоти ЗСУ, Бобчинця Олексія.
У березні цього року, при виконанні бойового завдання у зоні проведення АТО, Олексій підірвався на протипіхотній міні. Після тяжкого лікування він залишився без лівої нижньої кінцівки. Зараз Олексій проходить реабілітацію і готується до протезування.

Якщо у славутичан та гостей міста з`явиться бажання придбати одну із робіт, яка буде на виставці, та підтримати Олексія у його прагненні повернутися до повноцінного життя, – вам необхідно буде перерахувати 20 відсотків від вартості картини на картку Олексія – Приватбанк 4149 4978 4110 9814.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: