Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Підприємці Славутича взяли участь у стратегічній сесії «Славутич – місто нових ідей»

У комунальному підприємстві «Агентство регіонального розвитку» 16 травня відбулася стратегічна сесія «Славутич – місто нових ідей» для підприємців міста та усіх зацікавлених у цій темі осіб. Присутні поговорили про брендінг Славутича як інструмент місцевого розвитку, а також про те, як...

 

У комунальному підприємстві «Агентство регіонального розвитку» 16 травня відбулася стратегічна сесія «Славутич – місто нових ідей» для підприємців міста та усіх зацікавлених у цій темі осіб.

Присутні поговорили про брендінг Славутича як інструмент місцевого розвитку, а також про те, як нова концепція «Славутич – місто нових ідей» впливає на туристичну привабливість міста. Однією з важливих тем стало обговорення майбутнього брендбуку Славутича – підприємці висловили свої очікування щодо можливих структурних розділів цього ресурсу.

Активно долучилися до обговорення 26 славутичан – підприємці та громадські активісти, в тому числі й представники туристичного кластеру «Славутич», власники ресторанного та готельного бізнесу, працівники мерії та закладів культури міста.

Завершилася зустріч актуальним обговоренням ідей щодо цьогорічного святкування Дня міста.

Сподіваємось, що нова концепція бренду знайде підтримку у славутицьких підприємців, адже стратегічна сесія пройшла успішно, були відпрацьовані конкретні подальші кроки для її впровадження.

Дякуємо усім учасникам за активність!




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: