Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День матері

Немає нічого ріднішого в світі, ніж родина − мама, тато й усміхнені діти. З нагоди таких прекрасних свят, Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, 14 травня в міському парку відбулось яскраве дійство для матусь, татусів та їхніх діток, яке підготували працівники Славутицького...

 
Немає нічого ріднішого в світі, ніж родина − мама, тато й усміхнені діти. З нагоди таких прекрасних свят, Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, 14 травня в міському парку відбулось яскраве дійство для матусь, татусів та їхніх діток, яке підготували працівники Славутицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Веселі старти, рухливі спортивні ігри, аквагрим, «Кольорові долоньки», як оберіг сімейного добробуту, та смачні, запашні «мамині пиріжечки», якими пригощали усіх, хто завітав на свято, залишили приємні й незабутні враження про такі важливі та найтепліші свята для кожної людини!

Мама – це найдорожче і найтепліше слово, що є на світі. Сім’я − джерело любові, поваги, підтримки та взаєморозуміння, без чого не може існувати людина. Даруйте своє тепло один одному, бережіть та примножуйте родинні цінності! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких, а кожен день буде наповнений приємними та радісними подіями!

Щастя вам, здоров’я, благополуччя, душевного спокою й любові! Миру і затишку вашому дому!

КЗ «Славутицький міський центр
соціальних служб для сім’ї,
дітей та молоді»
(тел.: 2-11-15, 3-01-80)

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: