Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Made in Slavutych: поїздка до Чехії (місто Брно)

Як уже стало відомо, основний подарунок, який чекає на мешканців після групової подачі заявки на візу – подорож до Чехії з покриттям витрат на проїзд і проживання! Чудова можливість ознайомитись із Чехією та відкрити для себе нові можливості. Під час подорожі Ви зможете...

 

Як уже стало відомо, основний подарунок, який чекає на мешканців після групової подачі заявки на візу – подорож до Чехії з покриттям витрат на проїзд і проживання! Чудова можливість ознайомитись із Чехією та відкрити для себе нові можливості.

Під час подорожі Ви зможете збагатити свої знання, познайомитись з архітектурою Чехії та Європи, відвідати культурні заходи і насолодитись чеською кухнею. Ви зможете не тільки збагатитись культурно, але й отримати безпосередній досвід спілкування з людьми іншої національності, показати культуру України та зробити власний внесок в об’єднання двох культурних націй.

Чому саме місто Брно? Брно – історичний центр Моравії та найбільше місто після Праги. Тут проживає біля 600 000 осіб, розташовані Конституційний суд Чеської Республіки, Верховний суд, Вищий адміністративний суд та ін. Брно також є важливим освітнім центром Чехії, оскільки у ньому на 34 кафедрах 13 університетів навчається понад ста тисяч студентів. У Брно щороку проводяться змагання з мотоспорту серії MotoGP, а також змагання з велоспорту. Місто багате на спортивні гуртки, відіграє важливу роль у підтриманні та розвитку чеського спорту. Щороку в місті проходить фестиваль феєрверків Ignis Brunensis, який збирає до 180 тисяч відвідувачів на день. Також проводиться фестиваль європейського кіно, музичні фестивалі та багато інших культурних і спортивних заходів.

Брно – місто стародавнього та сучасного мистецтва. Ви маєте можливість відвідати цілу низку цікавих культурних місць та об’єктів – віллу Туґендгат, котра внесена до списку пам’яток ЮНЕСКО, замок Шпілберг, собор св. Петра і Павла, замок Вевержі, а також лабiринт середньовічних ходів і підвалів, розташованих під площею Зелні трг або найбільшу костницю в Європі. До сучасних творів мистецтва належить годинниковий механізм, розташований на площі Свободи, який зовні нагадує гільзу. Географічно місто розміщене серед лісистих пагорбів, значна його частина вкрита лісом та має помірний клімат. Тож, чому б не допомогти вашому місту потрапити до Книги рекордів Гіннеса та не отримати чудову можливість виграти путівку до Чехії?

Детальныше про проект Made in Slavutych та перебіг акції «Найбільша групова заявка на візу» читайте на сайті http://madeinslavutych.org/
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: