Завантаження ...

Представник Болгарії на Євробаченні розповів, що хоче у Москву і розбити кубок конкурсу

Учасник Євробачення-2017 Крістіан Костов розповів, що сподівається чимшвидше повернутися у Москву з головним призом конкурсу, кришталевим мікрофоном, і записати відео, на якому він розбиватиме трофей. Про це наймолодший учасник конкурсу розповів у короткому відеоінтерв’ю.

 
Учасник Євробачення-2017 Крістіан Костов розповів, що сподівається чимшвидше повернутися у Москву з головним призом конкурсу, кришталевим мікрофоном, і записати відео, на якому він розбиватиме трофей.

Про це наймолодший учасник конкурсу розповів у короткому відеоінтерв’ю.

"Я дико сумую за Красною площею, за своєю квартирою, за видом на МГУ – я з вікна бачу МГУ щодня. Це мій "добрий ранок". Скоро повернуся – мені потрібно закінчувати школу, у мене екзамени. Тому я обов’язково зроблю фан-зустріч або щось таке – і ми побачимося з вами у Москві", – сказав юнак.

"Сподіваюся, що я повернуся з кришталевим мікрофоном і розіб’ю його на відео. Я зроблю break-up video і сподіваюся, воно збере багато переглядів"
, – додав Костов.

Нагадаємо, у день другого півфіналу, де виступав Крістіан, виявилося, що 1 червня 2014 року він брав участь у концерті в окупованому Криму.

СБУ спільно із Держприкордонною службою повідомили, що не мали підстав не пустити Костова в Україну, оскільки на момент виступу він був неповнолітнім, а українське законодавство щодо окупованого півострова вступило в силу лише наприкінці 2014 року.

За результатами другого півфіналу, Крістіан отримав можливість виступати у фіналі конкурсу, який відбудеться 13 травня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия