Завантаження ...

Славутич відзначить День Європи

З нагоди підтримки рішення Європейського парламенту про надання Україні безвізового режиму та проведення Дня Європи в Україні, враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію, по всіх містах країни заплановані заходи. Без перебільшення, важливими чинниками успішного...

 

З нагоди підтримки рішення Європейського парламенту про надання Україні безвізового режиму та проведення Дня Європи в Україні, враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію, по всіх містах країни заплановані заходи. Без перебільшення, важливими чинниками успішного розвитку України є: консолідація нашого суспільства навколо ідеї зміцнення державності, збереження суверенітету та територіальної цілісності України, всебічна інтеграція України в сучасний європейський простір.

День Європи традиційно відзначається в Україні в третю суботу останнього весняного місяця, але цьогоріч через проведення «Євробачення-2017» святкування перенесли на 11 травня. Славутич – місто нових ідей, місто європейського зразка, тому, звичайно ж, приєднується до Всеукраїнських урочистих заходів.

Так, 11 травня о 12.00 на Центральній площі міста відбудеться урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора Європейського Союзу. А ввечері, о 18.00, Кіноконцертний комплекс запрошує на яскраву шоу-програму «Подорож країнами Європи» за участі театру танцю Палацу дитячої та юнацької творчості. 14 травня розпочнеться загальноміською акцією «Велодень-2017».

Окрім мітингу з офіційною частиною з підняттям Державного прапора України, прапору Європейського Союзу, виконанням Державного гімну України, гімну Європи «Ода радості», відбудуться і заходи велодня: флешмоб, конкурси, інші розважальні заходи. Велодні, велофоруми, як, власне, і ровери є гарною формою запровадження здорового способу життя, збереження навколишнього середовища. Врешті-решт, ця гарна європейська традиція має все більше і більше прихильників у Славутичі.

Всі заплановані заходи до Дня Європи в Україні, що відбудуться в Славутичі, мають об’єднати територіальну громаду та продемонструвати безумовне сприйняття України як єдиної європейської країни.


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия