Завантаження ...

У м. Славутич відбудеться Друга міжнародна конференція

25–27 квітня 2017 р. у м. Славутич Київської області проходитиме Друга міжнародна конференція «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO, що відбудеться в рамках заходів з відзначення 30-річчя міста Славутича.

 

25–27 квітня 2017 р. у м. Славутич Київської області проходитиме Друга міжнародна конференція «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO, що відбудеться в рамках заходів з відзначення 30-річчя міста Славутича.

Конференція проводиться з метою розгляду проблем та перспектив, підвищення рівня ефективності науково-практичних досліджень, налагодження співпраці та обміну досвідом щодо зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики і поводження з радіоактивно відходами та відпрацьованим ядерним паливом в контексті техногенних катастроф у Чорнобилі (1986 р., Україна) та Фукусімі (2011 р., Японія).

25 квітня об 11:00 у Славутицькому ліцеї відбудеться офіційне відкриття конференції, о 12.00 у Навчально-тренувальному центрі ДСП «ЧАЕС відбудеться прес-конференція оргкомітету конференції .

Відповідно до програми, 25-26 квітня працюватимуть секції за напрямами: «Досвід ліквідації наслідків аварії на Чорнобильський АЕС, реалізація проекту перетворення об’єкта «Укриття» на екологічно-безпечну систему»; «Зняття з експлуатації атомних електростанцій, поводження з радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом»; «Реабілітація, реінтеграція територій та соціальна адаптація населення у зв'язку з припиненням експлуатації містоутворюючих підприємств», «Аварійне реагування на об’єктах критичної інфраструктури», «Інформаційні технології підтримки зняття з експлуатації АЕС»; «Технології розумного міста у XXI столітті», «Екологічні проблеми сталого розвитку та збереження навколишнього середовища».

На конференції відбудуться: хакатон «Славутич – місто нових ідей» - командне змагання у форматі 24-годинного марафону серед ІТ-фахівців; 12-й Славутицький екофорум та ознайомлювальна екскурсія до ДНДУ «Чорнобильський центр з проблем радіоактивної безпеки, радіоактивних відходів та радіоекології». 27 квітня 2017 року відбудеться технічний тур на Чорнобильську АЕС та об’єкт «Укриття» для учасників конференції.

Культурна програма конференції передбачає екскурсію до міського краєзнавчого музею та містом; відкриття тематичної фотовиставки; спеціальні кінопокази «Чорнобильський набір» від Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» та перегляд документальної стрічки «Закинуті землі» за сприяння Посольства Японії в Україні.

Детальну інформацію ви знайдете на веб-сайті конференції http://inudeco.pro/ Контактні телефони оргкомітету: +38 (045-79) 2-10-90.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия