Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До військової частини 3041 завітали американські партнери

2-го березня на ДСП «Чорнобильська АЕС» завітала об’єднана група спеціалістів Міністерства оборони США, що займається програмою глобальної ядерної безпеки та зменшення загрози розповсюдження ядерної зброї. Метою візиту було відвідування об’єкту, зустріч

2-го березня на ДСП «Чорнобильська АЕС» завітала об’єднана група спеціалістів Міністерства оборони США, що займається програмою глобальної ядерної безпеки та зменшення загрози розповсюдження ядерної зброї.
Метою візиту було відвідування об’єкту, зустріч з керівництвом ДСП «Чорнобильська АЕС» та особовим складом військової частини 3041 Національної гвардії України.


У ході зустрічі було обговорено питання спільних заходів, які проводяться режимом фізичного захисту ДСП «Чорнобильська АЕС» та військовою частиною 3041 НГУ щодо технічної підтримки фізичної безпеки охоронюваних об'єктів. Було визначено пріоритетні напрямки подальшої взаємодії та співпраці в рамках проекту «Глобальне партнерство проти розповсюдження зброї масового знищення».

По завершенні робочої зустрічі було оглянуто військову техніку та матеріально-технічних засоби, які було закуплено та передано до військової частини американськими партнерами Агентства зменшення загроз Міністерства оборони США у 2016 році.











Майор Олександр Васьковський, фото автора
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: