Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич – місто нових ідей: І етап відкритого конкурсу завершено

Завершився І тур Відкритого конкурсу на створення візуального стилю бренду міста Славутича «Славутич – місто нових ідей». Конкурс проводиться з метою створення та визначення єдиного візуального стилю міста бренду Славутича як втілення змістової, візуальної та словесної концепції...

 

Завершився І тур Відкритого конкурсу на створення візуального стилю бренду міста Славутича «Славутич – місто нових ідей».

Конкурс проводиться з метою створення та визначення єдиного візуального стилю міста бренду Славутича як втілення змістової, візуальної та словесної концепції бренду міста «Славутич – місто нових ідей». Переможець конкурсу отримає диплом та винагороду у розмірі 10 000 грн. Конкурс був відкритим за складом учасників. В період з 26 грудня 2016 по 20 лютого 2017 творче завдання отримали 24 зацікавлених особи. Офіційно зареєструвалися до участі у конкурсі 10 осіб, з яких творче завдання виконали та надіслали оргкомітету 7 осіб.

Пропонуємо славутичанам долучитися до обговорення конкурсних робіт. Це можна зробити, ознайомившись із конкурсними роботами та описом до них на офіціному веб-сайті Славутицької міської ради http://www.e-slavutich.gov.ua/, а також за прямим посиланням https://drive.google.com/drive/folders/0B9aXZUsV6T_VOUJXNklQLVN2TVk?usp=sharing

Свої враження та пропозиції надавайте на електронну адресу конкурсу logoslavutych@gmail.com або за телефоном 2-10-90, Комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку» до 28.02.2017.

З повагою,- оргкомітет конкурсу
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: