Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відбулося тренінгове навчання «Активні громадяни» від Британської ради

За сприяння КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради 15 – 17 лютого 2017 року у Загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі відбулося безкоштовне тренінгове навчання «Активні громадяни» від Британської ради. Сертифікати про завершення навчального курсу...

 

За сприяння КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради 15 – 17 лютого 2017 року у Загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі відбулося безкоштовне тренінгове навчання «Активні громадяни» від Британської ради.

Сертифікати про завершення навчального курсу отримала 21 особа – активні славутичани, представники від закладів та установ системи освіти, культури, спорту, роботи із ЗМІ, громадські активісти. Навчання провели фасилітатори програми Британської Ради «Активні громадяни» – Тетяна Бойко та Олег Бойко з м. Чернігова.

Завдяки продуманій серії навчальних вправ та завдань учасники тренінгу навчилися тому як сприяти соціальним змінам і забезпечувати сталий розвиток у своїй громаді, мають знання та навички, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

Останній день тренінгу був присвячений написанню проектів соціальної дії, які можуть бути реалізовані у місті Славутичі. Усі написані проекти будуть вивчені та на основі конкурсу кілька з них будуть відібрані для фінансування Британською Радою.

Дякуємо керівникам організацій та установ міста, громадських організацій, які направили для участі у навчанні своїх представників. Бажаємо успіху проектам учасників навчання і очікуємо на нові соціальні зміни у Славутичі.

Довідково. «Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Докладніше про проект http://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens.

Старовойтова Арина, заступник директора КП «Агентство регіонального розвитку»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: