Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Загальноміська нарада з керівниками підприємств та організацій міста

У залі засідань виконкому 13 лютого відбулась розширена загальноміська нарада з керівниками підприємств та організацій міста з питань забезпечення життєдіяльності міського господарства. Міський голова Юрій Фомічев надав інформацію про суспільно-політичну ситуацію в країні. В уряді вважають...

 

У залі засідань виконкому 13 лютого відбулась розширена загальноміська нарада з керівниками підприємств та організацій міста з питань забезпечення життєдіяльності міського господарства. Міський голова Юрій Фомічев надав інформацію про суспільно-політичну ситуацію в країні.

В уряді вважають, що блокування залізниці на сході України створює ризики для енергетичної безпеки України. Недостатні запаси вугілля на електростанціях можуть привести до віялових відключень. А до групи ризику попадає Київська й Чернігівська області. «Славутич повинен бути готовим до всіляких викликів. Відділу з питань надзвичайних ситуацій необхідно взяти під контроль запаси резервного палива, перевірити дизель-генератори», – зауважив міський голова. Графік віялових відключень електроенергії по місту розроблений.
Верховна Рада України розглянула децентралізаційні законопроекти та прийняла в цілому проект Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», який стане рушієм децентралізації та сприятиме посиленню спроможності місцевого самоврядування.

На позачерговій сесії VII скликання Славутицької міської ради прийнято рішення про підвищення заробітної плати педагогічним працівникам закладів освіти, що фінансуються за рахунок коштів місцевого бюджету. Обговорювалось і звернення міського голови Львова Андрія Садового щодо наданню дозволу на вивіз побутового сміття Львова на сміттєвий полігон міста Славутич. Зараз вивчається думка жителів міста.

За даними Славутицького відділення поліції, за минулий тиждень складено 30 адміністративних протоколів та зареєстровано 75 повідомлень про вчинення правопорушень, із них 5 зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. У місті постійно фіксуються випадки шахрайства. Поліція нагадує, що купувати товар потрібно тільки на перевірених сайтах або використовувати функцію оплата за товар тільки після його отримання. Затримано особу, яка здійснила крадіжку з ДК «Енергія» та басейну «Лазурний».

КП «ЖКЦ» продовжує роботу з налагодження системи теплопостачання. Закривається доступ стороннім особам до встановлених теплолічильників, утеплюються технічні поверхи.

Управлінням соціального захисту населення за січень нараховано субсидій на загальну суму 4 млн 600 тис. грн. Державна допомога сім’ям із дітьми вже виплачена.

Триває ІІІ етап Всеукраїнських олімпіад та ІV етап Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика. Учні реєструються на зовнішнє незалежне оцінювання. Спортивний гурток ПДЮТ «Ексрималь» на обласних змаганнях зайняв ІІІ місце.

Продовжуються ремонтні роботи в Московському фізкультурно-оздоровчому комплексі. В СК «Олімпієць» встановлюються трибуни для глядачів.

У Дитячій школі мистецтв відкрито виставку «Країна Фудзі та сакури».

У неділю відбувся кастинг нового кулінарного шоу на телеканалі «Україна», на який завітали п’ять славутицьких сімей.




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: