Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято Миколая у Славутичі

19 грудня, свято Святого Миколая чекають всі, а найбільше діти. Адже за повір’ям – якщо на ніч перед святом Миколая загадати побажання, то Святий їх обов’язково виконає. У Славутичі це свято вже стало доброю традицією. Всі дорослі намагаються зробити радісним цей день для своїх дітей...

 

19 грудня, свято Святого Миколая чекають всі, а найбільше діти. Адже за повір’ям – якщо на ніч перед святом Миколая загадати побажання, то Святий їх обов’язково виконає.

У Славутичі це свято вже стало доброю традицією. Всі дорослі намагаються зробити радісним цей день для своїх дітей, аби зранку 19 грудня кожна дитина знайшла свій подарунок під подушкою.

Цього дня до Центру реабілітації дітей інвалідів завітало багато гостей. Народний театр «Добрий настрій», Кіноконцертний комплекс, Центр німецької культури «Хофнунг» подарували дітям театралізовану програму-казку «Пригоди на казковій галявині». Майстерно виконали свої театральні ролі Валерій Іванченко, Анна Лебанідзе, Софія Черняк, Ростислав Гур’єв, Лілія Хайрулліна, Євгенія Воротнюк, Аліна Теремецька, Ольга Гур’єва, Євгенія та Ємілія Верхольотови. Надихала на професійну гру акторів режисер – Тетяна Криворучко. Бурними оплесками присутні вітали юних вокалісток: Марію Анюшкіну, Анастасію Дударенко, Евеліну Дзибуру, Уляну Калашніну (викладач ПДЮТ Денисенко Т.М.).

Міський голова Юрій Фомічев вручив дітям подарунки і подякував організаторів свята за чудову підготовлену культурну програму і зауважив, що дорослим важливо дарити добро і радість дітям. З теплими словами до колективу ЦРДІ звернувся депутат Київської обласної ради Володимир Удовиченко, після чого кожний вихованець отримав кошти на придбання собі подарунків. Гостинці діти отримали від військовослужбовців в/ч 3041, від Анатолія Райського (охоронна служба «Оберіг»).
На цьому свято Миколая не завершилося. У цей день подарунки від міської влади отримали діти з навчально-виховного комплексу, будинків сімейного типу Моргунової, Автуєвич, прийомних сімей.


У виставковому залі Дитячої школи мистецтв відкрилася виставка японських ляльок «Okiagari Koboshi». Курильова Світлана Анатоліївна, викладач з класу декоративно-прикладної композиції ДШМ, розповіла дітям про новий проект. Відомо, що наступний 2017 рік оголошено роком Японії в Україні і Славутич братиме у цьому активну участь.


Ввечері у Палаці дитячої та юнацької творчості працювала виставка-ярмарок, пошта Святого Миколая, майстер-класи по виготовленню новорічних подарунків.
Завершилися свято повчально-розважальною програмою «Новорічні дива Святого Миколая».
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: