Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поповнення в дитячому будинку сімейного типу «Єдина родина»

Дитячий будинок сімейного типу родини Автуєвич «Єдина родина» 21 жовтня поповнився двома вихованцями – дітьми, позбавленими батьківського піклування, вони перебували на утриманні та вихованні у дитячому будинку «Центр захисту дітей». Між батьками-вихователями Автуєвич Оленою Юріївною...

Родина Автуєвич. Фото з архиву
Дитячий будинок сімейного типу родини Автуєвич «Єдина родина» 21 жовтня поповнився двома вихованцями – дітьми, позбавленими батьківського піклування, вони перебували на утриманні та вихованні у дитячому будинку «Центр захисту дітей».

Між батьками-вихователями Автуєвич Оленою Юріївною, Автуєвичем Володимиром Валерійовичем та виконавчим комітетом Славутицької міської ради в особі міського голови Фомічева Юрія Кириловича було підписано договір про влаштування до дитячого будинку сімейного типу «Єдина родина» дітей, позбавлених батьківського піклування. Міський голова побажав батькам-вихователям і прийомним дітям взаєморозуміння, поваги, любові, терпіння та родинного затишку.

Народна мудрість говорить: «Якщо твої плани розраховані на рік – посій жито, якщо на десятиріччя – посади дерева, а якщо на віки – вирости дітей». Виховання дітей – святий обов’язок батьків. Бережімо сім’ю, будуймо стосунки в родині на взаємоповазі та любові! Тримаймося свого родоводу, оберігаючи в такий спосіб сімейні реліквії й традиції та передаючи їх у спадок наступним поколінням!


Служба у справах дітей та сім’ї
виконавчого комітету Славутицької міської ради










Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: