Завантаження ...

Тетерук: депутат – не двірник і не може прожити на мінімальну зарплату

Нардеп від "Народного фронту" вважає, що депутати мають отримувати велику зарплатню. Представник парламентської фракції "Народного фронту" Андрій Тетерук жаліється, що не може купити квиток на літак та новий костюм на мінімальну зарплату. Про це він розповів у ефірі "Радіо Свобода".

 
Нардеп від "Народного фронту" вважає, що депутати мають отримувати велику зарплатню.

Представник парламентської фракції "Народного фронту" Андрій Тетерук жаліється, що не може купити квиток на літак та новий костюм на мінімальну зарплату. Про це він розповів у ефірі "Радіо Свобода".

Нардеп заявив, що має по роботі їздити за кордон, але не може за зарплатню купити собі квиток і костюм.

"Потрібно їздити за кордон. Потрібно виглядати як український політик. Чому я повинен залежати від того, чи є у мене гроші на поїздку за кордон чи ні? Чому я повинен їхати в тому ж костюмі, який я купив, наприклад, два роки тому?
" – зазначає нардеп.

Тетерук повідомляє, нардепи не можуть отримувати мінімальну зарплату за яку не здатні прожити.

"Одна справа, коли мінімальну зарплату отримує, вибачте, двірник, який підмітає двір і народний депутат, який відповідає своїми рішеннями за подальший розвиток ситуації в країні. Відповідальність зовсім інша", —
додав нардеп.

Після цієї репліки народного депутата в соціальній мережі Facebook користувач Клим Братківский спростував слова Тетерука, зібравши колекцію фото, на яких нардеп не в одному костюмі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия