Завантаження ...

Завершується перший етап конкурсу «Ядерна енергетика і світ»

Із метою залучення школярів до поглиблення та популяризації знань про ядерну енергетику та ядерну фізику, підтримки обдарованої молоді, яка прагне розширити свій світогляд в ядерній галузі, Українське ядерне товариство і НАЕК «Енергоатом» за участю профільних ВНЗ – Національного...

 
Із метою залучення школярів до поглиблення та популяризації знань про ядерну енергетику та ядерну фізику, підтримки обдарованої молоді, яка прагне розширити свій світогляд в ядерній галузі, Українське ядерне товариство і НАЕК «Енергоатом» за участю профільних ВНЗ – Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», Одеського національного політехнічного університету та Національного університету «Львівська політехніка» проводять Всеукраїнський конкурс рефератів на тему «Ядерна енергетика і світ».

Учасниками конкурсу можуть бути учні старшої школи (9–11-х класів), молодь ліцеїв та гімназій. На конкурс приймаються індивідуальні роботи у формі реферату або науково-дослідницької роботи, в яких відображаються результати аналізу чи досліджень автора з обраної теми.

У Славутичі конкурс проводить ВП «Атомремонтсервіс». Останній термін подання робіт – 21 листопада 2016 р. У друкованому вигляді роботи приймаються за адресою: ВП «Атомремонтсервіс», просп. Ентузіастів, 7, м. Славутич Київської обл., 07101. Електронна адреса для надсилання електронних версій: r.blazhevich@ars.atom.gov.ua
Координатор проекту в м. Славутич: Регіна Андріївна Блажевич, (04579) 2-94-02.

Контактна особа від управління освіти і науки: Арина Олександрівна Старовойтова, (04579) 2-35-32.
ІІ етап (фінал) буде проведений у грудні пот. року в одному з міст-супутників АЕС України або в м. Київ. Для участі у фіналі конкурсу організаторами І етапу до 5 грудня потрібно надіслати пакет документів, зазначених у «Положенні про конкурс».

За результатами конкурсу рефератів компетентним журі визначаться переможці, які будуть нагороджені цінними призами, грамотами та пам’ятними подарунками.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия