Завантаження ...

Кіномайстерня «Славутич, я люблю тебе!»

Кіно – наймолодший вид мистецтва. Славутич – наймолодше місто в Україні. Молодь знає про своє місто те, чого не знає більше ніхто. З цього точно можна зробити кіно! Фестиваль «86» запрошує юних славутичан і славутичанок до участі в кіноурбаністичному експерименті. Команда фестивалю шукає...

 
Кіно – наймолодший вид мистецтва. Славутич – наймолодше місто в Україні. Молодь знає про своє місто те, чого не знає більше ніхто. З цього точно можна зробити кіно!

Фестиваль «86» запрошує юних славутичан і славутичанок до участі в кіноурбаністичному експерименті. Команда фестивалю шукає несподівані теми, цікавих героїв і новий погляд на місто. А також – молодих режисерів і режисерок, які мають що розказати.

У рамках проекту відбудеться серія лекцій, майстер-класів та практичних занять з режисури та кіновиробництва. Найцікавіші ідеї будуть перетворені в короткі фільми і ввійдуть в кіноальманах «Славутич, я люблю тебе».

Для участі в майстерні «Славутич, я люблю тебе!» треба заповнити аплікаційну форму. Кінцевий термін – 26 жовтня 2016 року. Оптимальний вік учасників 14-17 років. Додаткова інформація - info@86.org.ua, 050 709 26 20.
Шановні славутичане! Звертаємося із проханням поширити інформацію про кіно майстерню серед зацікавленої молоді!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия