Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини із засідання виконавчого комітету

22 вересня у залі засідань виконкому відбулося засідання виконавчого комітету. Інформацію про підготовку житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років надали керівники комунальних підприємств Жаболенко І.М. та Куделін О.В. Розглядалися питання...

 

22 вересня у залі засідань виконкому відбулося засідання виконавчого комітету.

Інформацію про підготовку житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років надали керівники комунальних підприємств Жаболенко І.М. та Куделін О.В.

Розглядалися питання встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

Погоджено Порядок запуску системи опалення в місті Славутич в осінньо-зимовий період 2016-2017 років

Внесені зміни до рішення виконавчого комітету Славутицької міської ради від 12.08.2016 № 334 «Про погодження річного плану виробництва, транспортування та постачання теплової енергії на 12 місяців з 1 січня 2016 року КП «УЖКГ».

КП «Агенству регіонального розвитку» погоджено надання дозволу ПП «Меліор» на здійснення поліпшень орендованого майна комунальної власності – реконструкції частини нежитлової будівлі «Будинок культури на 300 місць» під розміщення «Центру сімейного дозвілля».

На баланс КП «ЖКЦ» передано фонтан у Бакинському кварталі з метою його подальшої експлуатації.

Загалом на засіданні виконавчого комітету було розглянуто 11 питань.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: