Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чернігові циганка серед білого дня ледь не викрала двох школярів

Подія сталася 13 вересня, пообіді, в мікрорайоні Ремзавод, коли учні 3 класу 33 школи йшли на другу зміну на навчання. Пильна чернігівка помітила, що особа ромської національності чіпляється до школярів неподалік школи. Діти, які стояли поряд з нею, були наче загіпнотизовані і...

 
Подія сталася 13 вересня, пообіді, в мікрорайоні Ремзавод, коли учні 3 класу 33 школи йшли на другу зміну на навчання.

Пильна чернігівка помітила, що особа ромської національності чіпляється до школярів неподалік школи. Діти, які стояли поряд з нею, були наче загіпнотизовані і не реагували ні на кого.

Далі циганка схопила дітей і почала їх вести до автомобіля, який стояв неподалік. Перехожі намагалися забрати дітей, але циганка чинила спротив. Завдяки небайдужості і пильності перехожих двох діток вдалося врятувати.

«Особи ромської національності з’явилися в нашому районі ще влітку. Чула, що вони орудують біля обласної лікарні і в районі вулиці Волковича. Біля школи до дітей чіплялася молода жінка», - розповіла директор школи №33 Лариса Лесун.

За її словами, циганка розповідала діткам байку про те, що в місто приїхав цирк, і кликала діток подивитися на різноманітних тваринок. Скоріше всього, вона гіпнотизувала діток і, користуючись цим, запрошувала їх сісти у машину. Також стало відомо, що напередодні в учениці 28 школи циганка зірвала золотий ланцюжок.

«Подія трапилася, коли діти йшли по дорозі на навчання. В нашій школі є охоронець, який пильнує не тільки приміщення, а й територію шкільного двору. Більш того, він працює тут понад 7 років і вже майже напам'ять знає не тільки діток, а і їхніх батьків», - наголосила директор.

Вона зазначила, що протягом двох днів, у школі обов’язково будуть проведені збори з педагогічним колективом і батьківським комітетом, задля донесення інформації про події що склалися, а також їх попередження.

З власних джерел Високому Валу стало відомо, що подібні події траплялися і в центральній частині міста.

Автор: Високий Вал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: